eur:
388.88
usd:
360.34
bux:
68082.76
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Interneten árulja az életét

Szeretne egy új életet? Egy ausztráliai egyetemi hallgató ugyanis az interneten árulja a sajátját. A nevét, a telefonszámát, a világi javait és a baráti körét is felajánlja annak, aki a legtöbbet adja érte.

Nicael Holt, a 24 éves filozófia szakos hallgató megígérte, hogy a vásárlót bemutatja a lehetséges szerelmeinek, jelenleg ugyanis nyolc lány tetszik neki, sőt, arra is megtanítja, hogyan szokott lányokat elcsábítani.

A férfi egy négyhetes kurzust is felajánlott a vásárlónak, amelynek során bevezeti őt az életébe, megmutatja neki az öltözködési stílusát, az ízlését az ételek terén, valamint kedvenc vicceit is átadja neki.

A vásárlónak elmeséli a személyes történetét, és megtanítja mindarra, amit szeret. Például szörfözni. Az ajánlat tartalmazza Nicael Holt ágyát és ruháit, valamint 300 darabos CD-gyűjteményét is, valamint a szörfdeszkáját, a gyermekkori fotóit, a volt barátnőjétől kapott ajándékokat.

A férfi emellett vállalja, hogy az érdeklődőt bevezeti a baráti körébe, amely csaknem 15 közeli barátot, és mintegy 170 havert jelent.

Két ellensége is van

Azt is megígérte, hogy a barátok éppen úgy fogják kezelni az "új" Nicael Holtot, mint a "régit". Elhívják majd futni, kirándulni és főzni is fognak rá.

Az üzletnek azonban nem része a férfi útlevele, jogosítványa, egyetemi végzettsége, a személyes iratai és az örökösödési joga. Ráadásul az ausztrál férfinak két ellensége is van.

A licit 5 ausztrál dollárról, azaz nagyjából 750 forintról indul az eBay-en.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Nyeregben érzi magát Putyin, baljós árnyak gyülekeznek Sojgu felett – Ukrajnai háborús híreink pénteken

Avril Haines, az amerikai Nemzeti Hírszerzés igazgatója a Szenátus katonai bizottságánál tartott meghallgatásán azt mondta, Vlagyimir Putyin úgy látja, a hazai és a nemzetközi fejlemények neki kedveznek, ezért folytatni fogja egyre agresszívabb taktikáját Ukrajnában, a háború azonban még egy jó ideig nem ér véget. A Szergej Sojgu helyettese körül kirobbant korrupciós ügy a Politico szerint arra utalhat, hogy az orosz védelmi miniszter sem érezheti biztonságban pozícióját.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×