eur:
389.61
usd:
361.81
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Rettegnek Britney Spears rajongói

Az utóbbi időben botrányt botrányra halmozó Britney Spears barátai és rajongói attól tartanak, hogy kedvencük már soha többé nem hívja fel magára a figyelmet a zenéjével, legfeljebb a kicsapongásaival lesz képes címlapra kerülni.

Britney Spears igazán kihasználja újdonsült szabadságát, válása óta szinte egyik buliból rohan a másikba, olyan - ezen a téren sokszor "bizonyító" - barátnőkkel, mint Paris Hilton és Lindsay Lohan. Ezek után nem csoda, hogy elájult a szilveszteri partin - a hivatalos indoklás szerint a fáradtság és nem az alkohol miatt.

Ahogy valószínűleg annak is a fáradtság volt az oka, hogy amikor kedd hajnalban látták, éppen a "szeretem magam" mondatot ismételgette vég nélkül.

Noha elképzelhető, hogy botrányaival tudatosan igyekszik zenei visszatérése számára előkészíteni a talajt, a popdíva egyre fogyatkozó rajongótábora attól fél, hogy soha nem látják már kedvencüket a régi fényében tündökölni.

Britney kiadója ugyanakkor optimista - mi mást is tehetne? -, a Jive Records közleményben tudatta: ezer százalékig biztosak védencük további karrierjében.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×