eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

A volt pornósztár: "nem feküdtem le Britney Spears férjével" - képek!

Az egykori pornósztár, Kendra Jade tagadja, hogy viszonya lett volna Kevin Federline-nal, amíg az együtt élt Britney Spears-szel. A bulvárlapok korábban azt írták, hogy a pornószínésznő és a férfi októberben találtak egymásra.

Cáfolja az amerikai bulvármédia azon állításait Kendra Jade volt pornósztár, melyek szerint viszonya lett volna Britney Spears férjével.

A nő szerint nem igazak azok a pletykák, melyek szerint idén októberben - amikor Kevin Federline még együtt élt az énekesnővel - viszonyuk lett volna.

Az állítólagos pár tavaly decemberben ismerkedett össze Las Vegasban, amikor Britney Spears éppen meglátogatta Louisianában élő családját, a jelek szerint pedig férje nem vesztegette az időt...

<

Maga Kendra Jade

"Szívből elkeserítenek a CNN, az MSNBC és a Fox News hírei. Azt várnám a valódi újságíróktól, hogy tisztességgel és etikusan ellenőrizzék a tényeket és kérdezzenek meg minden érintett felet" - írta még vasárnap Kendra Jade saját honlapján.

A volt pornószínésznő szerint azonos a baráti körük Kevin Federline-nal, így elkerülhetetlen, hogy ismerje. "Talán korábbi karrierem miatt akarnak az emberek valami pikánsat találni az ügyben" - fogalmazott Kendra Jade.

A pornószínésznő végül "békét, szeretetet és boldogságot" kívánt minden félnek...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×