eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Kitört a szexháború a Bond-lányok között - képpel

Gyakorlatilag háborús helyzet alakult ki a forgatáson a legújabb James Bond-filmben szereplő szépségek között. A tét: ki forgathatja az erotikusabb jeleneteket az új 007-es ügynökkel, Daniel Craiggel.

Komoly harcot forgattak a legújabb James Bond-film, a Casino Royal hősnői, Caterina Murino (Solange szerepében) és Eva Green (Vesper Lynd) a legújabb főszereplő, Daniel Craig kegyeiért a forgatáson.

A küzdelemről az egyik érintett, Caterina Murino beszélt a film partiján a londoni Harrods áruházban, amikor kifejtette, hogy Daniel Craig a legszexisebb színész, akivel valaha dolgozott.

"Egyszerűen oltári - biztos, hogy láttak már a forgatáson készült képeket" - lelkendezett a színésznő.

Caterina Murino ugyanakkor azt is elárulta, hogy meglehetősen féltékeny volt a forgatáson amiatt, hogy Eva Green (szerinte legalábbis) túl sok enyelgős jelenetben szerepelt Bonddal.

"Nagyon élveztem a csókjelenetet Daniellel, ezért biztosítottam, hogy a lehető legtöbbször vegyük fel, hiszen ő a csókolózás igazi mestere. Ugyanakkor féltékeny voltam Evára, akinek rengeteg hasonló jelenete volt!" - panaszkodott a szépség.

Az új James Bond-filmet egyébként kedden mutatják be Angliában.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 17. 21:56
×
×
×
×