eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Újra itt a szexistennő: bilincs és Halálkerék - képpel

Új albumhoz új stílus dukál - vélhette Christina Aguilera, aki az elmúlt években megismert visszafogottabb, felnőttebb imidzs után a jelek szerint visszatér a szexistennői szerepbe.

Szexi bőrnadrág, bilincs és korbácsok - a hírek szerint ezek lesznek Christina Aguilera új kiegészítői a hamarosan induló Back To Basics turnén.

Az árulkodó című lemez és az azonos nevű turné ("Vissza a kezdetekhez") azt mutatja, hogy az énekesnőnek aligha jöttek be a számításai az elmúlt években.

A régi-új Christina Aguilera turnéjának egyes jeleneteiben állítólag öt korbácsot és egy égő Halálkereket is láthatnak majd a nézők.

Mi több: egy szerencsés néző sztriptíz közben is megtekintheti majd az énekesnőt. (Ennek technikai megvalósulásáról egyelőre nem érkeztek hírek.)

A koncertek három részből állnak majd: az első elnevezése az 1920-as évek, a másodiké Juke Joint, a harmadiké Cirkusz lesz.

Abban is biztos lehet mindenki, hogy bár a koncerteken értelemszerűen az új lemez dalait játsszák majd, a régi nagy slágerek is hallhatóak lesznek, így a Come on Over, a Lady Marmalade és a What a Girl Wants reggae változata.

Az énekesnő egyik legnagyobb sikerét, a Genie in a Bottle-t ugyanakkor törölte a listáról.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Nagyon fontos területet veszíthetnek az ukránok, kiszivárgott Trump súlyos terve - Ukrajnai háborús híreink vasárnap

Szombaton kiderült, hogy Donald Trump újbóli megválasztása esetén a NATO-tagállamokat arra kényszerítené, hogy védelmi kiadásaikat a GDP 3 százalékára emeljék, reagálva ezzel az Oroszország és Kína jelentette fenyegetésekre, miközben az Ukrajnának nyújtott támogatást nem számítaná bele ebbe a keretbe. Eközben a G7 országok vezetői tárgyalásokat folytatnak egy olyan javaslatról, amelynek értelmében Ukrajnának 50 milliárd dollár értékű segélyt nyújtanak, amit az Európában befagyasztott orosz vagyonból származó nyereségből finanszíroznának. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×