eur:
388.64
usd:
361.25
bux:
0
2024. május 7. kedd Gizella

A férfi, aki nem akart a világ legsármosabb kéme lenni

Daniel Craig csak azután kapta meg James Bond szerepét, hogy Ewan McGregor visszautasította azt - mondta az új Bond-film rendezője. Martin Campbell azt is bevallotta: nem volt teljesen meggyőződve arról, hogy Daniel Craig méltó utódja lesz a korábbi 007-es ügynököknek.

Martin Campbell szerint Ewan McGregor lett volna az első választásuk, ám a színész elutasította az ajánlatot, mondván: a 007-es ügynök szerepe beskatulyázással jár, amit szeretne elkerülni.

A Casino Royale rendezőjének nyilatkozata nem tesz túl jót az új Bond már amúgy is megtépázott tekintélyének.

A Bond-rajongók szemében már így is túl puhány Daniel Craig, akiről még a forgatás elején kiderült, hogy tériszonya van, és aki rögtön az első harcjelenetben megsérült.

Az új Bondról kialakult képet az sem segítette, hogy olyan hírek jelentek meg, miszerint Daniel Craig nem boldogul a 007-es ügynök kéziváltós Aston Martinjával, és egy automata kocsit kellett beszerezni számára.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Mire számíthatunk a tőzsdéken?

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországban érkeznek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül érkezik még európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi adatokat is ma közlik. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. Ami a mai kilátásokat illeti, kitarthat a tegnapi optimizmus az előjelek szerint, a vezető európai részvényindexek kisebb emelkedéssel indíthatják a napot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×