eur:
389
usd:
363.52
bux:
68032.47
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Itt a bizonyíték Jennifer Anniston várandósságára?

Bár folyamatosan tagadja, hogy gyermeket várna, szemtanúk a múltkor látták, amint Jennifer Aniston mintegy 670 ezer forint értékben vásárolt gyerekholmikat az egyik népszerű los angelesi bababoltban.

A Jóbarátok 37 éves sztárja az elmúlt hetekben jóformán semmi mást nem csinált, csak folyamatosan tagadta, hogy gyermeket várna.

Elképzelhető azonban, hogy Jennifer Aniston most lebukott, miután többen is látták az egyik népszerű los angelesi bababoltban vásárolni.

A színésznő ruhákat, takarókat, partedliket és játékokat vásárolt a La Ling nevű butikban.

"Jennifer imádnivalónak találta a ruhákat és egyszerűen képtelen volt abbahagyni a vásárlást. Újszülötteknek és egy éves babáknak való dolgokat vásárolt és nem kért hozzájuk ajándékokhoz való csomagolást" - mesélte egy szemtanú.

Jennifer Aniston legutóbb az Oprah Winfrey Showban jelent meg a múlt héten, ahol ismét cáfolta, hogy szakított volna barátjával, a szintén színész Vince Vaughnnal.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×