eur:
389.33
usd:
361.5
bux:
68509.47
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Pikáns képek a nőről, aki 2000 milliárdba kerülhet Abramovicsnak

Meglehetősen pikáns képeket hozott nyilvánosságra a The Sun brit bulvárlap Daria Zsukováról. Az orosz multimilliárdos Roman Abramovics ugyanis a modellért kész otthagyni családját és feláldozni 11 milliárd fontos vagyona egy részét.

Daria Zsukova orosz modell minden idők egyik legdrágább hölgyévé léphet elő, amennyiben tényleg elválik miatta a multimilliárdos Roman Abramovics.

A modellről most a brit bulvárlap, a The Sun hozott nyilvánosságra meglehetősen pikáns képeket, még tavalyról, amikor a hölgy a teniszező Marat Szafin barátnője volt. A képeket itt megnézhetik!

A szerelmespárt Toszkánában kapták lencsevégre, alig pár hónappal azelőtt, hogy a 23 éves Daria Zsukova lecserélte volna a sportolót a multimilliárdos üzletemberre.

A 40 éves Roman Abramovics válóper esetén könnyen elveszítheti 11 milliárd fontos (mintegy 4334 milliárd forintos) vagyona közel felét. Öt közös gyermekük édesanyját, Irinát a hírek szerint nagyon megviselte a Chelsea tulajdonosának hűtlensége és állítólag ügyvédekkel találkozott a múlt héten.

Abramovicsék egyelőre tagadják, hogy a válóperen gondolkoznak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×