eur:
389.35
usd:
361.72
bux:
68002.24
2024. május 6. hétfő Frida, Ivett

Halotti koszorú ajándékba - Robbie Williams megalázó trükkjei

Ismét fellángolt a harc a rock n' roll két fenegyereke, Robbie Williams és Liam Gallagher között. Az ex-Take That-es énekes ugyanis egy dalban majomnak nevezi az Oasis frontemberét.

Napvilágra került egy felvétel, amin Robbie Williams az Oasis frontemberéről dalol, és amelyben külseje és karrierje miatt szólja le az énekest. Néhol majomnak nevezi, sőt, nem kíméli a férfi ex-barátnőjét sem.

Robbie a számot még akkor rögzítette, amikor Guy Chambers-szel együtt dolgozott a Sing When You're Winning című albumán.

Az együttes és a zenész konfliktusa nem újkeletű. Köztudott, hogy az Oasis frontember, Noel Gallagher rendre úgy emlegeti Robbie-t, mint "a kövér táncos a Take That-ből".

Temetési koszorú

Robbie megtorlásképpen egy temetési koszorút küldött az együttesnek még 2000-ben, a Standing On The Shoulder Of Giants megjelenésekor. "Éppen most hallgattam meg legújabb lemezét. Legmélyebb részvétem. Nyugodjon békében!" - szólt az üzenet.

Mielőtt Robbie 2003-ban új rekordot állított fel, és három nap alatt összesen 375 ezer ember előtt játszott Knebworth-ben, a következőket írta a rivális zenekar forintemberének: "Kedves Mr N. Gallagher. Ön azt mondta, hogy két nap Knebworthben történelem. Nos, biztos vagyok benne, hogy három még inkább az" Utóirat: Nehézségeim vannak az előzenekarral. Mit csinál elsején és másodikán? Ja, és harmadikán?".

Robbie Williams jelenleg Argentínában turnézik, míg Liam Gallagher válogatáslemezt készít elő. Legalább messze vannak egymástól...

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×