eur:
388.49
usd:
361.01
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

"Túl sok nővel feküdtem le ahhoz, hogy elnök legyek"

Noha sokat foglalkozik politikával, George Clooney nem szeretne amerikai elnök lenni. A filmsztár szerint túl sok nővel bújt ágyba ahhoz, hogy megpályázza a tisztséget.

A baloldali gondolkodású színész kijelentette: noha nagyon érdeklik a politika ügyei, nem pályázza meg az elnöki posztot.

"Ha elindulnék a választáson, rengeteg pikáns történet kerülne a felszínre. Túl sok nővel feküdtem le, túl sok kábítószert használtam és túl sok vad partin vettem részt" - fogalmazott Clooney.

A színész a munkájában viszont nem tartja magát távol a politikától, ahogy ez a Jó estét, jó szerencsét című filmben is megfigyelhető.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×