eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Halállal végződött a meleg orgia - csak erős idegzetűeknek!

Egy "meleg orgiát" követő "tragikus baleset" következtében halt meg az a 38 éves férfi, aki lezuhant Gottfried von Bismarck gróf londoni lakásának tetőteraszáról - jelentette ki a bíróság előtt az ügy halottkéme.

A gróf, aki a 19. századi német vaskancellár leszármazottja, négy férfit látott vendégül 5 millió fontos chelsea-i otthonában még augusztus 23-án.

Anthony Casey, akinek vérében jelentős mennyiségű kokaint találtak, rosszul érezte magát, és felment a tetőteraszra, ahonnan azután lezuhant.

Paul Knapman, az ügy halottkéme a bíróság előtt elmondta, hogy a lakás egyik szobájában számos olyan tárgyat találtak, amelyet a legtöbben szokatlannak és bizarrnak találnának.

Felsorolásából kiderült, hogy találtak például egy nagy gumiponyvát a padlón, síkosítót, szexjátékokkal teli vödröket, tükröket, egy butángáz-palackot, egy fecskendőkkel teli dobozt, több üveg vodkát, illetve egy tévét és egy videót, amely pornográf jeleneteket sugárzott.

"Közérthető nyelven megfogalmazva a hajnali órákban egy meleg orgia zajlott a lakásban, amelyben azonban felnőtt férfiak vettek részt önszántukból" - fogalmazott a halottkém.

A 43 éves Bismarck gróf vallomásában kijelentette: nem látott semmiféle homoszexuális tevékenységet. Arra a kérdésre, hogy az összejövetelt lehet-e meleg orgiának nevezni, a gróf úgy válaszolt: "nem tudom, hogy annak mi a pontos meghatározása".

A baleset 20 évvel azután történt, hogy Olivia Channon, Paul Channon volt konzervatív miniszter lánya kábítószer túladagolásban meghalt Bismarck gróf ágyában.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×