eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Ilyet még nem látott: Pamela Anderson és Paris Hilton meztelenül

Meglehetősen izgalmas képek kerültek napvilágra David LaChapelle fotográfus műhelyéből. A fotós többek között Pamela Andersont és az akkor 19 éves Paris Hiltont is lekapta.

Pamela Andersont meztelenül, a testére ragasztott csillagokkal fotózta le David LaChapelle Artists & Prostitutes (Művészek és prostituáltak) cím albumához.

A fotós egyébként más sztárokat is meggyőzött, így az akkor 19 éves Paris Hiltont, akit stílszerűen egy szállodai szobában fényképeztek le, gyakorlatilag ruha nélkül.

David LaChapelle egyébként nem akárki, hiszen az elmúlt évtizedben Eminemet, Madonnát, David Beckhamet, Hillary Clintont és Muhammad Alit is lencsevégre kapta.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×