eur:
389.32
usd:
362.69
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Éjjel-nappal forgat a Robin Hood meglopott stábja

Éjt nappallá téve dolgoznak a Magyarországon készülő Robin Hood című sorozat színészei, hogy pótolják a Fótról ellopott felvételeket.

Hétfő este jelentették be a nyolcmillió fontba (3,2 milliárd forint) kerülő sorozat készítői, hogy az eredeti terveknek megfelelően október elején megtartják a bemutatót, az ellopott mesterkazetták ellenére.

A stáb éppen az ötödik és a tizenharmadik rész közötti szakasz kulcsjeleneteit veszi újra.

A Daily Mirror úgy tudja, hogy a sorozatot készítő Tiger Aspects produkciós iroda 40 ezer fontot (16 millió forint) kínált annak, aki elvezeti őket az ellopott kazettákhoz; ugyanakkor a stáb már lemondott a felvételek visszaszerzéséről.

A produkció egyik vezetője megjegyezte: fájdalmas, ami történt, de nem katasztrófa. A nézők számára jó hír viszont, hogy a sorozat nem késik.

A lopás a sorozat biztosítójának 250 ezer fontjába (100 millió forint) került.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×