eur:
393
usd:
366.79
bux:
66639.49
2024. április 25. csütörtök Márk

Letartóztatták, mert nem adta vissza a kertjébe rúgott labdát

Egy brit férfit letartóztattak, mert nem volt hajlandó visszaadni a focilabdát, amelyet a szomszéd gyerekei rúgtak át kertjébe. A labda már sokadszorra esett át Alastair Wood kertjébe, amikor úgy döntött, csak a gyerekek bocsánatkérése után adja azt vissza.

A rendőrséget maga Alastair Wood hívta ki, miután heves vitát váltott ki a labda kérdése közte és a szomszéd gyerekek édesapja között.

A férfi megígérte, hogy visszaadja a labdát, de csak azzal a feltétellel, ha a gyerekek bocsánatot kérnek az okozott kellemetlenségért.

A rendőrség ekkor felszólította, hogy adja vissza a focilabdát. Amikor ezt nem tette meg, megbilincselték a pizsamában álldogáló férfit.

Alastair Wood végül beadta a derekát és visszaadta a labdát. A rendőrség szerint ha panaszt tesz az ügyben, azt kivizsgálják.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×