eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

"Díjazták" Tom Cruise szexista kijelentését

Újabb díjjal gyarapodott az amerikai színész, Tom Cruise gyűjteménye. Ezúttal az ausztráliai nők "jutalmazták" meg, mivel őt tartották a legszexistább hírességnek.

Új-Dél-Wales állam parlamentjében gyűlt össze Ausztrália mintegy 400 legbefolyásosabb asszonya, hogy eldöntse, kinek jár idén az Ernie-díj. Ezt minden évben az kapja, aki a leginkább sérelmezhető kijelentéseket tette.

A díjat egy szakszervezeti vezetőről nevezték el, aki a birkanyírók érdekképviseletét is ellátta. Egy ízben azt mondta: "a hölgyeket nem üdvözöljük a pajtában, ezt csak a szex után tesszük meg".

A színész azzal érdemelte ki az "elismerést", hogy várandós párjától azt mondta: "eldugtam Katie-t, hogy senki se érjen el minket, amíg meg nem születik a gyermekünk".

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×