eur:
389.13
usd:
361.78
bux:
68882.55
2024. május 8. szerda Mihály

A filmstúdiója is megelégelte Tom Cruise viselkedését

Tizennégy éves üzleti kapcsolat után a Paramount filmstúdió kedden "ejtette" Tom Cruise-t és produkciós vállalatát. A stúdió tulajdonosának, a Viacomnak ugyanis elege lett a sztár viselkedéséből, ami egyre több rajongót ijeszt el. A színész képviselője a The Wall Street Journalnek ugyanakkor azt mondta: Tom Cruise döntött úgy, hogy függetlenedni akar.

Sumner Redstone, a Viacom elnöke a sztár mozivásznon kívüli viselkedését okolta a szakításért, amelynek következtében Tom Cruise állítólag évi 10 millió dollártól esik majd el.

"Bármennyire is kedveljük a magánéletben, úgy gondoltuk, hogy helytelen volna megújítani vele a szerződést" - hangsúlyozta Sumner Redstone. "Az elmúlt időszakban mutatott magatartása nem elfogadható a Paramount számára."

Nem is olyan régen, kislánya születése előtt, hatalmas vihart kavart a sajtóban, hogy Tom Cruise állítólag ragaszkodott a szcientológia szerinti "csendes szüléshez". Sokaknak az sem tetszett, hogy a színész egy magazinban azzal viccelődött: megeszi a méhlepényt.

Tavaly - nem sokkal azután, hogy egy tévés beszélgetős műsorban a kanapén ugrálva kiabálta, mennyire szerelmes - kritizálta Brooke Shields-et azért, hogy antidepresszánsokat szed.

A médiában megjelent hírek szerint ráadásul Tom Cruise a Viacomot is megfenyegette: nem vesz részt a Mission: Impossible 3. promóciójában, ha nem veszik le műsorról a - szintén tulajdonukban lévő Comedy Central tévécsatornán futó - South Park szcientológiát gúnyoló epizódját.

Gyümölcsöző kapcsolat - volt

Tom Cruise egyébként sok milliárd dollárt hozott a Paramountnak az elmúlt másfél-két évtizedben. Legutóbbi filmje, a Mission: Impossible 3. azonban nem hozta a várt bevételt. Könnyen lehet, hogy épp csak nullszaldós lesz a film, miután a színész is megkapja részét a bevételből, amely hollywoodi bennfentesek szerint a 80 millió dollárt is elérheti.

A színész képviselője a The Wall Street Journalnek a szakításról azt mondta: Cruise döntött úgy, hogy önállósodik, és saját céget hoz létre.

Címlapról ajánljuk

Salát Gergely: Hszi Csin-ping látogatása Magyarország Kína melletti markáns kiállását is jutalmazza

A kínaiak a fő világpolitikai stratégiája most a saját mozgástér bővítése, és a jövőben a többpólusú világrend kialakítása – mondta Salát Gergely, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt a kínai elnök látogatásának jelentőségéről, a pekingi diplomácia módszereiről, a küldöttség összetételéről és az orosz–kínai viszonyról is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.08. szerda, 18:00
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet vezetője
Závecz Tibor a Závecz Research Piac- és Társadalomkutató Intézet ügyvezetője
Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Megmaradt az ötnapos tőzsdei győzelmi sorozat a tengerentúlon

Gazdasági adatok tekintetében ma Németországból érkeztek fontos számok az ipar kilátásaival kapcsolatban, ezen kívül megjött az európai kiskereskedelmi adat is, illetve a hazai kiskereskedelmi számok is. Tegnap kimondottan jó hangulatban zajlott a kereskedés a tőzsdéken, nagyot tudott a hazai piacon ralizni az OTP. A magyar tőzsdén a Richter volt a legjobban teljesítő nagypapír, emellett pedig kitartott a tegnapi széleskörű optimizmus a piacokon, a vezető európai részvényindexek ezúttal is határozott pluszban álltak meg, míg Amerikában óvatos emelkedést láthattunk.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×