eur:
392.88
usd:
366.07
bux:
66129.26
2024. április 25. csütörtök Márk

Madonna botrányos születésnapja

Kis híján botrányba fulladt Madonna 48. születésnapja, miután az amerikai énekesnő több mint két órát váratta vendégeit. Pedig nem akármilyen vendégsereg gyűlt össze felköszönteni a pop koronázatlan királynőjét: többek között Kevin Spacey, Gwyneth paltrow, Jamie Oliver és Axl Rose is megjelent a partin.

Mintegy két órát vártak a nemzetközi sztárvilág csillagai arra, hogy felköszönthessék Madonnát az énekesnő 48. születésnapján. Az Anyagias Lány 60 ezer fontot (24 millió forintot) költött a bulira, amely ráadásul egybeesett brit turnéja végével.

Madonna azonban alaposan elkésett saját születésnapi partijáról, lehetőséget adva így például Kevin Spaceynek és Gwyneth Paltrownak arra, hogy elcsevegjenek a személyzettel.

A várakozásra ítélt sztárok között volt még a szakács Jamie Oliver és felesége, a Guns'n'Roses énekes, Axl Rose (öltönyben!) és Lawrence Dallaglio rögbicsillag.

Madonna végül hajnali negyed kettőkor érkezett meg a londoni Loungelover bárba, ahol két francia DJ szórakoztatta a kiválasztottakat.

Címlapról ajánljuk
Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×