eur:
393.6
usd:
367.88
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

A miniszter most tényleg félrelép

Filmet forgatnak a brit miniszterelnök-helyettes meglehetősen zűrös elmúlt egy évéből. John Prescott életét több botrány is megkeserítette, ebben az időszakban derült ki például, hogy megcsalta a feleségét a titkárnőjével.

Másfél órás tévéfilmet forgatnak a brit miniszterelnök-helyettesről, ám ennek John Prescott aligha örül. Az ITV1 kereskedelmi csatorna produkciójában készülő alkotás ugyanis a politikus meglehetősen zűrös elmúlt egy évére koncentrál.

Tony Blair helyetteséről ebben az időszakban derült ki, hogy félrelép a titkárnőjével. Bár hivatalosan nem ezért, de az elmúlt egy évben több kormányzati területet is kiszervezett alóla a kormányfő, így a brit belpolitikában egyre többen teszik fel a kérdést: valójában mit is csinál John Prescott?

Ráadásul a miniszterelnök-helyettes még abban sem reménykedhet, hogy tapasztalatlan csapat készíti a filmeket, a gyártók ugyanis ugyanazok, akik korábban már volt miniszter-kollégája, David Blunkett félrelépését is feldolgozták.

A tervek szerint a forgatást még idén megkezdik, a film várhatóan jövőre kerülhet képernyőre.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×