INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Háborúban a szupermodellek

Infostart / InfoRádió
Egyre durvább hangnemben zajlik két szupermodell, Elle Macpherson és Heidi Klum csatája. A kolléganőjénél tíz évvel fiatalabb Klum ugyanis újabban előszeretettel hívja magát A Testnek, holott ez a megnevezés immár hagyományosan Elle Macphersont illeti.

A 43 éves Elle Macphersont immár húsz éve csak A Testként emlegetik világszerte, de most úgy tűnik, veszélybe került ez a privilégiuma. Tíz évvel fiatalabb kolléganője, Heidi Klum az egyik - az Egyesült Államokban sugárzott - reklámban bejelentkezett a titulusért.

"A Testnek hívnak, és most már melltartót is elneveztek rólam" - mondja a szupermodell a Victoria's Secret's hirdetésében. A kijelentésre Elle Macpherson szóvivője döbbenten reagált.

"Ó, Istenem! Rengeteg sajtótermék van kint az irodánk falán, amelyek A Testként emlegetik Ellét. Minden nagy magazin a Harper's Bazaartól a Vogue-on át a Sports Illustratedig így utal rá, tehát a közvélekedésben a név őt illeti" - érveltek Macpherson ügynökei.

A fehérneműt gyártó cég szóvivője viszont másképp vélekedik: "Rengeteg sajtókivágással tudjuk bizonyítani, hogy az elmúlt tíz évben Heidit nevezték A Testnek. Ez a megnevezés létezett Elle előtt és létezni fog Heidi után is. Hirtelen Brigitte Bardot, Ursula Andress és Gisele Bundchen jutnak az eszembe".

A címlapról ajánljuk