eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Keserű küzdelemmé fajult a sztárpár válása

Károly herceg és Diana hercegnő válása óta nem volt akkora felhajtás egy szakítás körül, mint amekkora most Paul McCartney és Heather Mills különválását kíséri. Nem is csoda, hiszen a volt Beatles-tag 800 millió fontos vagyonáért folyik a küzdelem. Bár Heather eredetileg azt mondta, hogy nem érdekli a pénz, most London legmenőbb válóperes ügyvédjeit bízta meg képviseletével, és 200 millió fontot követel.

Heather Mills ugyanazt az ügyvédi irodát, a Mishcon de Reyát bízta meg a válás ügyeinek intézésével, akik annak idjén Diana hercegnőt is képviselték. Paul McCartney pedig egészen véletlenül pont Károly herceg ügyvédjét, Fiona Shackletont kérte fel.

McCartney válófélben lévő felesége hétfőn a válóperekre szakosodott iroda hat vezető ügyvédjével 5 órán keresztül tárgyalt. Egy hónapjuk van felkészülni az összecsapásra, amelytől a hírek szerint az asszony 200 millió fontot vár.

Eközben a pár mindent megtesz azért, hogy egy pillanatra se kelljen találkozniuk: két éves kislányuk "átadásakor" úgy szervezték, hogy Heather más fél órával azelőtt elhagyja a házat, hogy férje megérkezik.

Paul McCartney londoni otthonában kicseréltette a zárakat is, és biztonsági emberei a rendőrséget is kihívták, amikor Heather embere megpróbált a kerítésen átmászni.

Mivel Heather bejelentés nélkül érkezett a házhoz, csak hosszas rendőrségi kikérdezés után engedték be végül meglehetősen kelletlenül férje biztonsági emberei.

Címlapról ajánljuk
Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz egyenruhás. Most rács mögé kerül

Ő volt az egyik leggazdagabb orosz katona. Most rács mögé kerül. Oroszországban őrizetben várja az ellene induló korrupciós nyomozást Tyimur Ivanov védelmi államtitkár, akit az egyik leggazdagabb egyenruhásként írtak le. Igatlanportfólió, autókollekció, svájci síelések és a celebekkel való bulizás – a hivatalnok playboyhoz méltó életet élt.

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×