eur:
395.36
usd:
366.39
bux:
65503.2
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Lenyelt egy kést, két kanalat, két csipeszt, nyolc szöget és egy csavart

Egy részeg szerb férfi fogadásból lenyelt egy 20 centis kést, két kanalat, két csipeszt, nyolc szöget és egy csavart. A tét 4000 forint volt.

Ratko Dankovic és barátai iszogatás közben egy kardnyelő műsorát nézték a tévében, és elkezdtek azon vitatkozni, mi lehet a trükk a mutatványban.

Ratko úgy vélte: könnyű megcsinálni, mire a többiek bizonyítást követeltek. Így a férfi a különböző tárgyakat egyenként a feje fölé emelte, majd lenyelte őket.

Barátai mindaddig azt hitték, hogy trükkről van szó, amíg Ratko össze nem esett. Ekkor átkutatták a zsebeit, és mivel nem találták sehol az eltüntetett tárgyakat, kórházba vitték.

A férfi, aki semmire sem emlékszik a történtekből, az orvosok szerint viszonylag kevés sérüléssel megúszta: másnap torokfájással és harminc öltéssel a hasán ébredt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×