INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Megölte és grillen megsütötte ex-férjét az elhagyott feleség

Infostart / InfoRádió
Egy thai nő megölte brit ex-férjét, mert az szerencsejáték-adósságai miatt elvált tőle. A férfi testét húsz kiló faszénen sütötte meg a volt feleség és családja, majd darabokra vágták, és testrészeit különböző helyeken rejtették el egy thaiföldi nemzeti park területén.

A tehetős Toby Charnaud még 1997-ben ismerkedett meg feleségével egy bangkoki bárban, majd az esküvő után Angliába vitte, ahol évekig a családi birtokon dolgoztak. 1999-ben költöztek vissza Thaiföldre, ahol egy felkapott nyaralóhelyen két tengerparti bárt és egy éttermet működtettek.

A férfi akkor vált el nejétől, amikor az rászokott a szerencsejátékra, és egyre nagyobb adósságokat kezdett felhalmozni. Pannada Laoruang, a feleség 11 ezer fontot kapott a válás után, ám a férfi családjának ügyvédje szerint ez nem volt elég neki. Azt remélte, hogy férje halála után kisfiúkon keresztül a vagyon többi része is az övé lehet.

A nő így házába csalta a férfit, ahol először egy régi vadászfegyverrel próbálták lelőni, és amikor a fegyver csütörtököt mondott, egyszerűen agyonverték. A testét húsz kiló faszénen égették meg, majd a holttestet darabokra vágták és egy nemzeti parkban elrejtették.

A férfi családja azonban magánnyomozót fogadott, aki kiderítette: utoljára ex-feleségéhez ment az eltűntnek nyilvánított férfi. A rendőrség házkutatást tartott, amelynek során két rokon bevallotta a szörnyű tettet, és elvezette őket a férfi maradványaihoz.

Az asszonyt akár halálra is ítélhetik, ha bűnössége bebizonyosodik.

A címlapról ajánljuk