eur:
389.34
usd:
362.38
bux:
67961.02
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Felébresztik a felgyújtott kislányt

Ha semmi sem jön közbe, akkor megkezdik annak a tíz napja altatásban lévő magyarcsanádi kislánynak az ébresztését, akit július huszadikán a településtől nem messze megerőszakoltak, majd felgyújtottak - értesült a Délmagyarország című megyei napilap. Az áldozat édesapjának tájékoztatása szerint Henriettát ismét megműtötték.

A kislányt a mentők előbb Szegedre, majd Budapestre szállították. Altatják, mert állapota válságos.

A rendőrség egyik gyanúsítottja K. András, becenevén Muki, aki a Délmagyarország információja szerint elismerte, hogy az áldozat barátjával, S. Norberttel együtt járt a baleset helyszínén, de azt tagadta, hogy ő gyújtotta fel Henriettát.

Utalt rá, hogy ezt S. Norbert tette, mert ő csak a lángokat látta felcsapni a bokrok mögül, ahová a 27 éves Norbert bevitte a lányt.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×