eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Amikor egy Oscar-díjas könyörög

Londonban volt a Miami Vice című film európai bemutatója. A vetítésen részt vett a két főszereplő, Colin Farrell és Jamie Foxx is, bár a bevonulás előkelőségét némileg rontotta a brit fővárosra lezúduló hatalmas eső.

London egyik központi tere, a Leicester Square mediterrán vidékké változott a Miami Vice európai bemutatójára. A fantasztikus díszletet némileg elrontotta a brit fővárost elérő eső, de a színészek ettől nem veszítették el humorérzéküket.

Az Oscar-díjas Jamie Foxx például így emlékezett arra, hogy miként kapta meg a szerepet: "nagyon udvariasan megkérdeztem Michael Mann rendezőt, hogy szerepelhetnék-e a filmben néhány sor erejéig, vagy legalább lóghatnék-e néha a forgatáson. Imádtam az eredeti sorozatot, de a film különbözik attól, mert Michael Mann nagyon felturbózta".

A másik főszereplő Colin Farrell is kijelentette, hogy imádta az eredeti sorozatot, egyben reményét fejezte ki, hogy az akkori öltözködési divat nem jön vissza.

Címlapról ajánljuk

Cservák Csaba: a júniusi választás anyagilag is fontos lehet a pártoknak

Anyagi szempontból is fontos az ellenzéki pártoknak, hogy jól szerepeljenek az idei európai parlamenti és önkormányzati választáson, mert azzal növelik az esélyüket arra, hogy 2026-ban, az országgyűlési választáson egy százaléknál jobb eredményt érjenek el, és állami támogatásban részesüljenek. Az InfoRádióban Cservák Csaba alkotmányjogász professzor beszélt arról, hogy az állam mikor és miért támogatja a választáson elinduló pártokat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×