eur:
394.29
usd:
370.44
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Részegen kavart botrányt David Hasselhoff

Leszállították egy repülőgépről David Hasselhoffot, mivel olyan részeg volt, hogy a személyzet nem látta biztonságosnak az utazást. A Baywatch volt sztárja reggel hét órakor repült volna Londonból Los Angelesbe, de csak egy két órával későbbi járattal utazhatott el.

Ismét botrányba keveredett David Hasselhoff, aki ezúttal is alkoholizmusával hívta fel magára a figyelmet. A Baywatch volt sztárja ezúttal a londoni Heathrow repülőtéren került a figyelem középpontjába, miután már reggel hét órakor olyan részeg volt, hogy a Los Angeles-i járat munkatársai nem engedték fel a gépre.

A helyzet pikantériája, hogy az 54 éves színész éppen ezen a héten nyilatkozta az egyik amerikai magazinnak, hogy legyőzte alkoholizmusát. Hasselhoff a repülőtér személyzetének azzal indokolta ittasságát, hogy nagyon megviselte válása feleségétől, akivel 16 évig voltak együtt.

A színész végül egy két órával később induló géppel elrepülhetett Los Angelesbe.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×