eur:
395.36
usd:
366.48
bux:
65560.76
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

15 éves fiú lett a karneváli királynő

Egy angol város egy 15 éves meleg fiút választott karneváli királynőnek. David Bridge női ruhát, tiarát és magas sarkú cipőt visel majd. A döntés finoman szólva is megosztotta a kisváros lakóit.

A Somersetben található Axbridge kisvárosa némileg szokatlan döntést hozott, amikor David Bridge-et választotta karneváli királynőnek. A 15 éves fiú mellett személyesen a város polgármestere döntött.

"Mindig is szerettem a karnevált, így aztán arra gondoltam, miért ne vennék részt rajta. Bulinak tűnt, én meg arra gondoltam, hogy mennyire jó lenne kiöltözni. Még nem döntöttem el, hogy vörös, vagy fekete báli ruhát viselek majd" - mondta David, aki hozzátette: számol azzal, hogy lesznek olyanok, akiknek nem tetszik majd a részvétele, de reméli lesz annyi önbizalma, hogy végigcsinálja.

Az esemény szervezőbizottságának egyik tagja kifejtette: nem zárhatták ki a versenyből Davidet csak azért, mert fiú. "Néhány embert lehet, hogy zavar majd, de mi inkább befogadók, mint kirekesztők szeretnénk lenni" - mondta Robin Goodfellow.

Az egyik helyi lakos ugyanakkor ellenérzését fejezte ki. "Egyszerűen hihetetlen. Ez a politikai korrektség teljes őrülete. Hogyan lehet egy fiút karneváli királynőnek választani?" - háborgott Chris Whittaker.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×