eur:
388.49
usd:
360.9
bux:
68568.49
2024. május 7. kedd Gizella

Hol nyaralnak vezető politikusaink?

A kormány legtöbb tagja augusztus elején megy nyaralni. A vezető magyar politikusok főként Balatonnál és az Adria partján pihennek. A miniszterelnök egy hollandiai hajótúrát tervez családjával, Kóka és Kuncze vitorlázni indul, Hiller István pedig Tunéziában pihen majd.

Július utolsó hétvégéjétől megy szabadságra Gyurcsány Ferenc miniszterelnök. Egy hétig a Balatonon nyaral családjával, majd Hollandiába utaznak egy hajótúrára. Helyettese is éppen július végére időzítette nyaralását: Kiss Péter szociális és munkaügyi miniszer az Adrián tölti majd szabadságát.

Gráf József földművelésügyi és vidékfejlesztési miniszter a Balatonon tölt el két hetet családjával. Lamperth Mónika is a magyar tengernél pihen.

Az igazságügyi tárca vezetője, Petrétei József Orfűn pecázással, kártyázással, úszással, baráti beszélgetésekkel piheni ki az év fáradalmait, és Horvátországba is tervez üdülést. Kóka János gazdasági miniszter két hétre menne nyarlani, feltehetőleg az Adrián vitorlázik majd.

Szekeres Imre honvédelmi miniszter tíz napra Írországba utazik. Göncz Kinga külügyminiszer magyarországi vizitúrára készül baráti társasággal. Molnár Lajos egészségügyi miniszer belföldi nyaralást tervez: főleg olvasni, kertészkedni szeretne.

Hiller István oktatási és kulturális miniszter Tunéziába készül feleségével.

Persányi Miklós környezetvédelmi miniszer egy hetet Erdélyben tölt családjával, egy hetet pedig nemzeti parkban.

Kuncze Gábor, az SZDSZ elnöke évek óta Balatonakarattyán, vitorlázással engedi ki a fáradt gőzt.

Orbán Viktor, a Fidesz elnöke családjával augusztusban tervez hosszabb szabadságot. Dávid Ibolya, az MDF elnöke július végére tervezi a kéthetes spanyolországi nyaralását családjával.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.07. kedd, 18:00
Resperger István ezredes
a Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem Szent-István Biztonságkutató Központ igazgatója
Nagyot ralizott az OTP!

Nagyot ralizott az OTP!

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés hétfő reggel, ezt követően Európában a múlt heti esés után szép pluszban zártak a tőzsdék, és Amerikában is az emelkedésé volt a főszerep. A hét első napján idehaza a külkereskedelmi adatokra volt érdemes figyelni, külföldön pedig nem várható nagyobb piacmozgató esemény. A magyar tőzsdén is kedvező hangulatban telt a kereskedés, elsősorban az OTP-nek köszönhetően.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×