eur:
389.37
usd:
362.8
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Szenvedélybetegsége miatt vált el férjétől az Oscar-díjas színésznő

A kétszeres Oscar-díjas Hilary Swank egy interjúban elárulta: házasságuk férje szenvedélybetegsége miatt ment tönkre. Chad Lowe káros szenvedélyét ráadásul évekig titkolta a színésznő előtt.

A pár tavaly év végén szakított, és Hilary Swank idén januárban adta be a válókeresetet.

"Hatalmas sokk volt, amikor megtudtam. Soha nem hittem volna, hogy ilyesmit titkol előlem. Ugyanakkor igazolta azt az érzésemet, hogy van valami, ami közénk áll" - mondta Hilary Swank a Vanity fair magazinnak.

A színésznő hozzátette: nem a szenvedélybetegség volt az egyetlen probléma, más gondok is közrejátszottak házasságuk felbomlásában. Ez volt azonban az, ami a felszínre hozta a többi problémát is.

"Arra késztetett, hogy a dolgok mélyére nézzek. Ilyenkor jön rá az ember arra, hogy nem fog működni a dolog" - mutatott rá Hilary Swank.

A színésznő azt nem árulta el, hogy mi férje káros szenvedélye.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×