eur:
389.6
usd:
364.5
bux:
68197.65
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Kate Mossnak sok pénzt hozott a kokain

Jót tett Kate Moss karrierjének a kokainszenvedélye körüli botrány. Míg az esetet megelőzően egyre kevesebb pénzt keresett, pénzügyi szakemberek szerint idei bevételei akár a 10 millió dollárt is elérhetik.

Új lendületet adtak a körülötte zajló botrányok Kate Moss karrierjének. A szupermodellről tavaly februárban derült ki, hogy kokainfüggő.

Az ezt megelőző időszakban éves bevétele csaknem a felére, 1 millió 300 ezer fontra (530 millió forintra) csökkent.

Mióta kiderült szenvedélybetegsége, valamint viharos kapcsolatban élt Pete Doherty popénekessel, bevételei látványosan megugrottak.

A 32 éves szupermodell az elemzők szerint idén akár 10 millió fontot is kereshet, ráadásul szakított Pete Dohertyvel is. Utóbbi magánéletének biztos, bevételeinek nem biztos, hogy jót tesz.

Címlapról ajánljuk
Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Erőszakba torkollottak a diáktüntetések Amerika-szerte

Az Egyesült Államokban zajló, Gáza-párti diáktüntetések közepette több száz embert letartóztatott a rendőrség. New Yorkban rohamrendőrök hatoltak be egy egyetemi campus egyik épületébe, Los Angelesben két ellentábor csapott össze a rendőrök felvonulása előtt.

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×