eur:
389.43
usd:
363.39
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Hatalmas szőrös pókot küldött búcsúzóul főnökének

Fenyegető üzenet átadása - hivatalosan ezzel vádolták meg azt a brit alkalmazottat, aki utolsó munkanapján egy óriáspókot rejtő ajándékcsomagot küldött főnökének. A hatalmas és szőrös tarantula csípése csak annak halálos, aki allergiás mérgére, a durva tréfa miatt mégis a bíróság előtt találta magát a 22 éves fiatalember.

Susan Griffith-nek, a férfi főnökének fizikai bántódása nem esett a különleges ajándéktól, amelynek ijesztő külseje egyébként a méhcsípésnél csak kicsit erősebb hatású mérget takar.

A küldemény kézhezvétele óta azonban a 46 éves asszony rosszul alszik, és szorongás fogja el, ha ki kell nyitnia egy csomagot.

Mahlon Hector, annak köszönhetően, hogy elismerte tettét, és meg tudta győzni a bíróságot arról, hogy egyébként egyenes jellem, megúszta egy 200 fontos kártérítéssel, és 200 órányi közmunkával.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×