eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Nemzeti ünnep lesz Namíbiában Angelina Jolie szülésének napja?

Egy namíbiai rádióállomás kampányt indított azért, hogy nemzeti ünnep legyen az a nap, amikor Angelina Jolie megszüli első gyermekét. A rádió szóvivője szerint hatalmas pozitív visszhangja van a kezdeményezésnek, sokan gondolják úgy, hogy a színésznő megérdemli ezt a megtiszteltetést.

A namíbiaiakat egyszerűen megigézte az amerikai színésznő és párja, Brad Pitt, akik pár hónapja költöztek Angelina Jolie két örökbefogadott gyerekével együtt az afrikai országba. Ezt bizonyítja a szokatlan kezdeményezés is.

A sztár most már bármikor szülhet, legalábbis erre enged következtetni Brad Pitt napokban kiadott közleménye is, amelyben arra adott magyarázatot: miért nem tudott ott lenni legújabb filmje, a Bábel cannes-i bemutatóján.

"Családunk közelgő kibővülése miatt nem tudok csatlakozni Alejandro (Gonzalez), Cate (Blanchett) és Gael Garcia Bernal csapatához, valamint a stáb többi tagjához a film bemutatóján" - állt az e-mailben.

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×