eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

"Nem hiszem, hogy Jézus dühös lenne rám"

Madonna legújabb koncertkörútjának színpadi show-jában töviskoszorút visel és egy kereszten pózol. Az énekesnő szerint azonban Jézus nem haragudna a keresztre feszítés utánzásáért.

Világkörüli turnéjának kaliforniai nyitókoncertjén az AIDS elleni küzdelemért indított jótékonysági akciót Madonna, aki úgy vélekedett "nem hiszem, hogy Jézus dühös lenne rám és az üzenetre, amit próbálok eljuttatni a közönséghez".

Számos egyházi közösség azonban meglehetősen dühösen, ha nem is meglepve fogadta Madonna új show-ját. A brit katolikus egyház feje szerint a keresztre feszítést utánzó jelenet egy "csodálatos esemény banális elferdítése".

Az Amerikai Katolikus Liga pedig úgy kommentálta a jelenetet: "szegény Madonna továbbra is sokkolni próbál, de csak egy unalmas bigottként sikerül előadnia magát".

Címlapról ajánljuk
Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

Polgár Csaba: a megelőzés, a szűrések és a daganatellenes oltások is nagyon fontosak

A koronavírus-járvány utóhatásaként sokkal kevesebben járnak szűrővizsgálatokra, mint a pandémia előtt, ezért átfogó kampányra lenne szükség, hiszen a népbetegségek megelőzhetők - mondta az InfoRádióban az Országos Onkológiai Intézet főigazgatója. Polgár Csaba professzor kardiológus és gyermekgyógyász kollégáival együtt több vidéki fórumon tart előadást erről.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×