eur:
395.07
usd:
365.52
bux:
65379.62
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Robbie Williams nem akar szerepelni

Valakinek beszélnie kéne Robbie Williams pszichiáterével, a hangulatjavító pirulák ugyanis nyilvánvalóan nem elég hatásosak - jegyzi meg a Daily Mirror. A brit bulvárlap írása szerint ugyanis Robbie Williams nem hajlandó engedélyt adni arra, hogy a Beckham házaspár jótékonysági fogadásán való fellépését közvetítse az egyik tévécsatorna. Az énekes az egyetlen, aki nem akar szerepelni.

A foci világbajnokságot megelőző bálon, amelyen az angol válogatott mellett számos híresség is tiszteletét teszi majd a Beckham házaspár "Beckingham" palotának becézett vidéki kastélyában, mindenki szívesen megjelenik a tévéképernyőn, kivéve Robbie Williams-et.

Az énekes, úgy tűnik, már azzal is kegyet gyakorol, hogy fellép az ENSZ gyermekszervezete, az Unicef javára rendezett jótékonysági bálon. "Általában nem szoktam ilyen eseményeken fellépni, de kaptam egy levelet egy Victoria nevű kislánytól, aki azt írta, hogy a férje, David nagyon nagy stressznek van kitéve, mert fontos melója lesz a nyáron" - nyilatkozta Robbie Williams.

A sztár hozzáállása újabb csapást jelent a Beckham házaspárnak. Először Károly herceg és hitvese jelentette be, hogy nem tudnak résztvenni az eseményen, majd Wayne Rooney-nak, az angol csapat másik sztárjának, és barátnőjének akadt más elfoglaltsága. Nem lesz ott Elton John sem, aki már korábban elígérkezett egy másik partira.

Ott lesz azonban James Brown, aki pont Robbie Williams-szel énekel majd duettet. Ezt azonban, úgy tűnik, csak a jelenlévők élvezhetik majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×