eur:
392.75
usd:
366.12
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin

Mike Tyson: "nem vagyok egy Pavarotti"

Mike Tyson énekelni szeretne, méghozzá nem is akárkivel, hanem a Westlife fiúzenekarral. Álma hamarosan valóra is válhat, miután az együttes szóvivője pozitívan reagált az ötletre, hozzátéve, hogy a fiúk mind nagy Tyson-rajongók.

"Nem vagyok egy Pavarotti" - jegyezte meg a boksz-sztár, hozzátéve, hogy egy kis digitális kozmetikázás segíthet a problémán.

A zenekarnál Joe Egan ír bokszoló járt közben barátja, Mike Tyson érdekében. "Mike kért meg arra, hogy beszéljek a zenekar menedzserével" - mondta Joe Egan, megjegyezve: "bár Tyson nem egy Pavarotti, vagy Domingo, de a Westlife tagjai sem azok".

Barátja szerint Tyson boldogan elénekelne akár egy háttérszólamot is, de átvehetné akár a zenekarból két éve távozott Brian McFadden helyét is.

Címlapról ajánljuk
Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Egy mandátumot szerezhet az EP-választáson a Magyar Szövetség

Ha áprilisban tartották volna az európai parlamenti választást Szlovákiában, akkor azt az ellenzéki Progresszív Szlovákia nyerte volna a szavazatok 27 százalékával. A hármas kormánykoalíció két pártja, a Smer és a Hlas 15, ill. 14 százalékot ért volna el – derült ki a legfrissebb közvéleménykutatás eredményeiből. A felmérés szerint a Magyar Szövetségnek is sikerülne egy képviselőt kijuttatnia Brüsszelbe.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×