eur:
393
usd:
366.79
bux:
66639.49
2024. április 25. csütörtök Márk

Rendzavarás a reptéren - a rappert letartóztatták

Letartóztatták Snoop Dogg amerikai rappert a londoni Heathrow repülőtéren, miután 30 fős kíséretével megzavarta a reptér nyugalmát. A társaság először a British Airways első osztályon utazóinak fenntartott várójába próbált meg bejutni, majd átvonultak egy vámmenten boltba, ahol több üveg whiskyt is földhöz vágtak.

A brit rendőrséget szerda este hívták ki a reptérre, amikor Snoop Dogg és kísérete fennakadást okozott egy reptéri váróban.

A csoport a váróból egy vámmentes boltba ment, ahol vita tört ki köztük és az eladók között. A vita hevében a rapper társasága állítólag több üveg whiskyt is a földhöz vágott.

A helyszínre kiérkező rendőrök közölték a társasággal, hogy nem szállhatnak fel Dél-Afrikába tartó gépre, és megpróbálták a csomagkiadóhoz kísérni őket.

Többen fizikai ellenállást tanúsítottak, aminek következtében hét rendőr kisebb sérüléseket, egy pedig kéztörést szenvedett.

A társaság hat tagját letartóztatták, köztük Snoop Doggot, valódi nevén Calvin Broadus-t.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×