eur:
398.17
usd:
364.62
bux:
71554.39
2024. augusztus 7. szerda Ibolya
Burning candle on black background, space for text
Nyitókép: Boris Ipatov/Getty Images

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Dunaszentpál polgármestere

Csontos Attila településvezető mindössze 46 éves volt.

Csontos Attila 2014 óta vezette a Győr-Moson-Sopron vármegyei települést. A júniusi önkormányzati választáson harmadszor is megszavazták, októbertől folytathatta volna a munkát.

A Telex arról számol be, hogy a tragédia előzmény nélküli volt: a polgármester egy fertőzéssel került kórházba, majd elhunyt. Nagy István agrárminiszter július 30-án közzétett Facebook-bejegyzésében búcsúzott tőle.

Dunaszentpálon nem Csontos Attila az első településvezető, akit tragédia ért. 2003-ban az akkor 51 éves Varga Lajos polgármester úszni ment a Mosoni-Dunába, de szívinfarktust kapott és meghalt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.08. csütörtök, 18:00
Andrásfi Tibor olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Koch Máté olimpiai bajnok párbajtőrvívó
Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Orosz zászló leng Njú Jorkban, folytatódik a Kurszk elleni ukrán támadás – Háborús híreink szerdán

Friss, geolokált felvételek bizonyítják, hogy az orosz csapatok felvonták országuk zászlóját Njú Jork közepén. Az oroszok már csak pár utcára vannak a település végétől, napokon belül a kezükre kerülhet a teljes város. Orosz közlések szerint ukrán csapatok törtek be kedden Oroszország Kurszki területére, de moszkvai jelentés szerint erőik ellenőrzés alatt tartják a helyzetet. A kurszki kormányzó szerint a légitámadások továbbra is folynak ukrán részről. Kijev egyelőre nem ismerte el, hogy szárazföldi támadást intézett volna Oroszország területe ellen.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. augusztus 7. 20:18
×
×
×
×