eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 20. szombat Illés
A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 6-os vonalán közlekedő Siemens Combino Supra villamos a Margit körút forgalmában, a Margit híd budai hídfőjénél. MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Hatalmas forgalomkorlátozás jön a Margit körúton

Újabb üteméhez érkezett a vágányfelújítás a nagykörúti 4-es és 6-os villamos vonalán: a pályakarbantartás szombattól a Podmaniczky utca és a Margit híd térségében folytatódik - közölte a Budapesti Közlekedési Központ. A pótlóbuszok a Széll Kálmán tér felé a Margitszigetnél nem állnak meg.

Mint írták, július 20-án és 21-én, szombaton és vasárnap a 4-es és a 6-os villamos a dél-budai végállomásuk és a Harminckettesek tere között közlekedik, onnan a Széll Kálmán térig 4-6 jelzéssel pótlóbusz jár.

A forgalmi változások érintik a 9-es, a 914-es, a 914A, a 950-es , a 950A és a 931-es autóbuszt is. A Nyugati pályaudvar és a Harminckettesek tere között utazóknak a 3-as metró, a 9-es autóbusz és a 72-es trolibusz igénybevételét ajánlja a BKK.

Szombattól várhatóan szerdáig lezárják a nagykörúton a Podmaniczky utcai villamosátjárót. A belső sávot a Podmaniczky utcában mindkét irányban lezárják a nagykörút előtt, a nagykörúton pedig a csomópont előtt a Margit híd felé.

Hétfőtől szerdáig, július 22-től 24-ig a 4-es és a 6-os villamos Újbuda-központ, illetve a Móricz Zsigmond körtér és az Oktogon között közlekedik, pótlóbusz jár az Oktogon és a Széll Kálmán tér között.

Július 25. és augusztus 4. között a villamos Újbuda-központ, illetve a Móricz Zsigmond körtér és a Jászai Mari tér között szállítja az utasokat. A Széll Kálmán tér és a Nyugati pályaudvar között a 4-6-os pótlóbusszal lehet utazni.

A BKK a Nyugati pályaudvar és a Corvin-negyed között utazóknak a 3-as metrót, a Széll Kálmán tér környékéről és a H5-ös HÉV-en utazóknak a belváros elérésére a 2-es metrót, Óbuda irányából pedig a 19-es és a 41-es villamosokat ajánlja, a 2-es metróra való átszállással.

A közleményben kitértek arra is, hogy az augusztus 5-ére virradó éjszakáig a 6-os villamos helyett a vonal teljes hosszán pótlóbusz közlekedik.

Címlapról ajánljuk

Koi Tamás: a vállalati rendszergazdák legnagyobb rémálma vált valóra, hetekig tarthat a káosz

Egy informatikai hiba okoz tömeges leállásokat világszerte. Több országban repülőtereken, bankokban, kórházakban és a médiában is problémákat jelentettek. Egy kiberbiztonsági cég egyik frissítése okozta a hibát, a hatásai pedig napokig, sőt, akár hetekig is tarthatnak – mondta az InfoRádióban Koi Tamás, a HWSW informatikai szakportál újságírója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Utolsó napjait tapossa Joe Biden kampánya? – Íme a drámai számok, amelyek visszalépésre sarkallhatják

Az elmúlt hét évtizedek óta nem látott felfordulással telt az amerikai politikában: miközben a demokraták az elnöki hivatalt elfoglaló párttársuk újraindulását igyekeztek megpuccsolni, mindent a feje tetejére állított a Donald Trump ellen szombaton megkísérelt merénylet híre. A hetek óta tartó nyomásgyakorlás a sajtóértesülések szerint az eddigi legközelebb járhat céljához, hiszen Joe Biden immáron Kamala Harris esélyeiről kérdezte tanácsadóit, és fontolgatja, hogy visszalépjen a párt 2024-es elnökjelöltségétől. Attól, amit 2020-as ellenfele épp csütörtökön fogadott el a republikánusok jelölőgyűlésén. De mit mondanak a számok, valóban ennyire tarthatatlan Biden helyzete a közvélemény-kutatások fényében? És kik indulhatnak a demokraták részéről a legnagyobb eséllyel? A nyilvános és kiszivárgott adatokat is szemügyre vettük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×