eur:
391.39
usd:
359.21
bux:
72730.44
2024. július 16. kedd Valter
Nyitókép: Facebook

Egy hét alatt közel nyolcszászor kattant itt a traffipax

Ittas vezetőkre, gyorshajtókra és a biztonsági övet nem használókra vadásztak a Fejér vármegyei rendőrök.

Július 1-7. között a rendőrök 150 esetben intézkedtek a biztonsági öv használatának elmulasztása miatt, és három alkalommal a gyermekbiztonsági rendszer helytelen használatát állapították meg – írja a feol.hu.

Ittas vezetés miatt kilenc alkalommal intézkedtek, míg gyorshajtóból volt bőven. Mint írják: „A vármegye közútjain hét nap alatt 798 gyorshajtóról készített felvételt a traffipax. Sebességtúllépés miatt 22 járművezetőt közigazgatási bírsággal, 89 sofőrt helyszíni bírsággal sújtottak, 2 vezetőt pedig figyelmeztetésben részesítettek."

A Fejér vármegyei rendőrség megjegyzi, hogy a közlekedésbiztonsági helyzet javítása, a balesetek számának csökkentése érdekében továbbra is lehet számítani fokozott rendőri jelenlétre, valamint kamerák, sebességmérő berendezések és drónok segítségével történő közlekedésrendészeti ellenőrzésekre.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: nem lennék meglepve, ha a merénylő nem magányos farkas lenne

A Donald Trump körül dolgozó biztonsági emberek jól reagáltak, de a távolabbi védelem hibázhatott, hogy fegyverrel a volt elnök közelébe kerülhetett a támadó – mondta el az InfoRádió Reggelinfó című műsorában Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×