eur:
389.44
usd:
361.52
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Tűzoltók a katasztrófavédelem új tűzoltóautóinak bemutatóján a szervezet óbudai oktatási központjában 2023. november 22-én. A gépjárműprojekt az Európai Unió 10 milliárd 100 millió forintos vissza nem térítendő támogatásából, a magyar állam társfinanszírozásában valósult meg.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

A tűzoltók segítségével jutott vissza lakásába az anyuka, akit kizárt a gyereke

A tűzoltók szellemes bejegyzésben osztották meg annak történetét, hogyan segítettek az anyukának visszajutni ajtócsapkodó csemetéjéhez.

„A főváros XI. kerületben, miközben gyanútlan édesanyja éppen a távozó vendégek miatt kialakult örömfelhőben úszva intett búcsút a keszkenőjével, az addig együttműködő, angyali kétévesből előbújt a vendégség alatt visszatartott aktivista, és ádázul becsapta édesjó szülőanyja után az ajtót” – írja Facebook-posztjában a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Mint írják, a gyermek sem kopogásra, sem könyörgésre nem volt hajlandó kinyitni az ajtót, így az anya kénytelen volt újabb vendégeket hívni, nevezetesen a tűzoltókat.

Szabó Rafael tűzoltó százados, szolgálatparancsnok végül pár másodperc alatt egy plasztikkártya segítségével feltörte a zárat, és így az anyuka visszajuthatott a lakásba makacs kétéveséhez.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×