eur:
390.3
usd:
364.42
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Magyar Péter, a Diákhitel Központ Zrt. vezérigazgatója hivatalában 2020. január 28-án.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Egy korábban létrehozott egyesület átvételét jelentette be Magyar Péter

Szombat reggel posztolt a Facebookon a Diákhitel Központ egykori vezérigazgatója, Varga Judit igazságügyi miniszter korábbi férje.

Több bejelentést is tett szombat reggel a Facebookon Magyar Péter.

  1. Beindult honlapja, a talpramagyarok.hu, "Ezen az oldalon minden fontos információt megosztunk veletek, és itt tudtok csatlakozni a közös munkához, egy új szuverén, modern, európai Magyarország felépítéséhez" - fogalmazott a Diákhitel Központ közéleti babérokra törő korábbi vezetője.
  2. Szervezete "egyik alappillére" a Legyél a változás! Egyesület lesz, amelyet korábban mások megalapítottak, most ennek az egyesületnek az átvételét jelentette be, a korábbi tagok kiléptek az egyesületből, "hogy ezzel is lehetővé tegyék a munka mielőbbi megkezdését és az oly sokak által ajánlott támogatások befogadását".

Mint a HVG.hu szombati cikkéből kiderül, a közéleti személyiség a portálnak korábban elárulta, hogy egy párt, egy egyesület és egy ernyőszervezet összlete készül a júniusi választásokra és a 2026-os országgyűlési választásra.

Azt egyelőre nem tudni, június 9-én kivel lép szövetségre. Szombat délután a Deák térről a Kossuth térre vonuló demonstrációt hirdetett, ennek forgalmi következményeiről korábban itt írtunk.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×