eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Magyar András
Nyitókép: Magyar András/Facebook

Az MSZP-ből "igazoltak" polgármesterjelöltet a kormánypártok Dunaújvárosban

A 2021-es ellenzéki előválasztásig Magyar András még a helyi MSZP-szervezet elnöke volt, ma már "integratív személyiség" a Fidesz-KDNP szerint.

Az MSZP egykori helyi politikusa dunaújvárosi alapszervezeti exelnöke, Magyar András lesz a Jövő Új-Városáért Egyesület (JUVE) és a Fidesz-KDNP közös polgármesterjelöltje Dunaújvárosban.

„Célunk, hogy Dunaújváros öt elvesztegetett év után újra a siker és a fejlődés útjára álljon” – írta az indulását bejelentő Magyar a Facebookján, melyhez a térség fideszes országgyűlési képviselője, Mészáros Lajos is gratulált, és „integratív személyiségnek” nevezte az átigazolt politikust, aki „egyaránt meg tudja szólítani a különböző politikai nézetű városlakókat”. Mindezt a 24.hu vette észre.

2019 októberében az egykori jobbikos országgyűlési képviselőt, Pintér Tamást az ellenzéki összefogás jelöltjeként elsöprő többséggel választották polgármesterré a hagyományosan baloldali iparvárosban. Idén nyáron ő is elindul majd a Rajta Újváros! Egyesület színeiben.

Magyar András 2021-ben volt kénytelen távozni az MSZP-ből, miután a 2021-es ellenzéki előválasztás után lehülyegyerekezte és lesenkizte az összellenzéki jelöltet, Kálló Gergelyt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×