eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Lukoczki Károly MSZP-s önkormányzati képviselő. Forrás: Facbeook/Lukoczki Károly
Nyitókép: Forrás: Facbeook/Lukoczki Károly

MSZP-s polgármesterjelöltet támogat több párt is Budapest XVII. kerületében

Lukoczki Károly MSZP-s önkormányzati képviselőt támogatja polgármesterjelöltként a főváros XVII. kerületében az MSZP, a DK, a Párbeszéd, a Jobbik és az LMP.

Az MSZP az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében azt írta: a szocialista politikus támogatását sajtótájékoztatón jelentette be Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója, Karácsony Gergely főpolgármester, a Párbeszéd-Zöldek politikusa és Gy. Németh Erzsébet, a DK alelnöke, országgyűlési képviselője.

A közlemény szerint Karácsony Gergely kiemelte: a XVII. kerület sokszínű, számos teendő van, fejleszteni kell a városrészt, és erre az MSZP politikusa tökéletesen alkalmas. Gy. Németh Erzsébet azt közölte:

pártja jó szívvel támogatja a szocialista politikust, akinek személye garanciát nyújthat arra, hogy a kerületet megillető forrásokat a fejlődés érdekében használják fel.

Molnár Zsolt, az MSZP pártigazgatója a közlemény szerint azt mondta: a pártok mellett számos közösség és remélhetőleg Rákosmente lakosai is támogatni fogják a jelöltet június 9-ei választáson.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×