eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Driving collision aftermath insurance concept auto
Nyitókép: razerbird/Getty Images

A sofőr feje mellé csapódott be a vascső – videó

Centikkel a sofőr feje mellé csapódott egy vascső Csengele közelében egy baleset után.

Egy reklámtábla egyik darabja nyársalta fel a kisteherautót az M5-ös autópályán, miután annak román sofőrje vélhetőleg elaludt, és lesodródva az útról az árokba csapódott – számolt be a Tények.

A műszaki mentést a kisteleki hivatásos tűzoltók végezték el – tájékoztatott Molnár Krisztina, a Csongrád-Csanád Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

A sofőrnek órisi szerencséje volt, a fémcső ugyanis a szélvédő közepébe fúródott. Miután kiérkeztek a balesethez a mentők, a férfit könnyű fejsérüléssel látták el, majd kórházba szállították.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

A szemes kávé felé hajtja a drágulás a fogyasztókat

Már meghallgatható a Portfolio Checklist vasárnapi különkiadása. A műsornak egyetlen témája volt: április első felében elszállt, és 18 havi csúcsig ugrott az arabica típusú kávé határidős jegyzése. A képet tovább bonyolítja, hogy a robusta kávé termékpiaci ára gyorsabban nőtt, mint az arabicáé, s így ismét konganak a vészharangok, hogy holnapra luxussá válik a mindennapi feketénk. A témáról Árok Gábort, a Coca-Cola HBC Magyarország kávé üzletágának vezetőjét kérdeztük.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×