eur:
395.17
usd:
368.03
bux:
70373.63
2024. június 24. hétfő Iván
Nyitókép: Pixabay

Halott újszülöttet találtak Pesten

Elhunyt csecsemőre bukkantak a főváros VIII. kerületében még a hétvégén. A rendőrség emberölés gyanúja miatt indított nyomozást - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság.

A police.hu oldalon azt írták, a rendőrségre szombaton érkezett bejelentés, miután egy józsefvárosi társasház világítóudvarán egy halott újszülöttet találtak. Mivel a baba halálát nagy valószínűséggel idegenkezűség okozta, a BRFK életvédelmi osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt, szakértők bevonásával indított nyomozást.

Az újszülöttet világra hozó 22 éves nőt a helyszínen elfogták.

Címlapról ajánljuk
Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

Kásler Miklós: tényleg rákos lesz 2050-re, aki akkor elhagyja a 65-öt

2050-re, akik megérik a 65 évet, valamiféle rákos daganatban fognak szenvedni - hangzott el a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia konferenciáján. Az InfoRádió Kásler Miklós Széchenyi-díjas onkológus professzort, a Közép- és Kelet-Európai Onkológiai Akadémia elnökét kérdezte több témában.

Sikeres volt Varga Barnabás műtétje

Az MLSZ szerint biztos, hogy szerdán kijöhet a kórházból a csatár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.25. kedd, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Megütötték a tech részvényeket az USA-ban

Az ázsiai piacokon felemás elmozdulásokat láthattunk ma, Európában ugyancsak iránykeresés volt a jellemző a nyitásban, később azonban egyre jobbra fordult a hangulat. A magyar piacon izgalmas sztorik voltak ma: különösebb fundamentális ok nélkül kilőtt a Masterplast és az Appeninn árfolyama, míg az Alteo közölte, hogy rövidesen jöhet a társaság történelmének legnagyobb zöldberuházása. Közben komolyabb esést szenvedett el a bitcoin árfolyama, amivel kulcsszintre került a legértékesebb kriptoeszköz árfolyama. Amerikában vegyes hangulatban telt a kereskedés, különösen a tech részvények gyengélkedtek ma. Külön kiemelendő az Nvidia esése: a cég részvényei alig 3 kereskedési nap alatt már közel 15 százalékot vesztettek értékükből.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. június 24. 22:15
×
×
×
×