eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
Nyitókép: Pexels.com

Legendás kerékpárutat lepett el a belvíz, életveszélyes közlekedni rajta

A belvíz megtámadta a Győr-Pannonhalma bringautat.

Az elmúlt hetek csapadékos időjárása következtében rengeteg a belvíz a Győr-Pannonhalma kerékpárútnál. Körülbelül 20 méteres szakasz áll víz, pontosabban jég alatt. Ezen a részen a bringát kizárólag tolni ajánlott; lassan sétálva is meglehetősen csúszik a jég borította aszfalt.

"Az árokban megrekedt víz szivattyúzására a fagyos időszak enyhülését követően lesz lehetőség. Addig is a közlekedők türelmét és megértését kérjük az önkormányzattal együtt" - válaszolta a kisalfold.hu-nak Pécsi Norbert Sándor, a Magyar Közút kommunikációs vezetője.

"Ilyen szélsőséges belvizet nem tapasztaltunk a szóban forgó területen, amióta átadták a Győr-Pannonhalma kerékpárutat."

Hosszú távon az jelentheti itt a megoldást, ha a jobb szikkasztást folyami kavicsos résszel segítjük elő a kerékpárút alatt. Ezt a beruházást tavasszal végezzük el" - tudta meg a lap Máthé-Tóth Pétertől, a Győri Útkezelő Szervezet igazgatójától.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×