eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
A Páger Antal-színészdíj idei kitüntetettje, Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész a Nemzet Színésze az elismerés átadásán a makói Hagymaházban 2020. február 2-án.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Bodrogi Gyula a színházi balesetről: „Isten segítse ezt a két gyereket”

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész szerint az igazgató nagyon megrendült.

„Beadta a lemondását a direktor úr, mivel ha az intézményében ilyen dolog előfordul, ez tulajdonképpen majdnem természetes” – nyilatkozta Bodrogi Gyula az rtl.hu-nak, miután lezajlott a Nemzeti Színház hétfői rendkívüli társulati ülése.

Emlékeztetett, hogy az eset kivizsgálása már folyamatban van, viszont azt mondta,

Vidnyánszky Attila vezérigazgatót megrendültnek látta.

Hozzátette, tulajdonképpen mindenkit megrendített az baleset, ilyen súlyos tragédia ritkán fordul elő. Úgy fogalmazott, "az egyik gyógyulás hosszabb ideig tarthat, a másik rövidebb ideig".

A csatornának arról is beszámolt, hogy ő ugyan nem látta személyesen a balesetet, és nem szeretne valótlanságot mondani, ahogyan szerinte sokan fognak, ahelyett, hogy annyi mondanának:

"az Isten segítse ezt a két gyereket".

Hozzáfűzte, négyszemközt még nem volt alkalma beszélgetni az ügyről az igazgatóval, csupán az ülés után maradtak ott páran beszélgetni. Azt, hogy Csák János nem fogadta el Vidnyánszky Attila lemondását, nem akarta kommentálni.

Címlapról ajánljuk
Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Kitört a kullancspánik Magyarországon: mutatjuk, mire kell figyelni

Már most nagyon oda kell figyelnie minden túrázónak és kertészkedőnek, mert az enyhe tél miatt a korábbiakhoz képest sokkal több kullanccsal lehet találkozni a kirándulóhelyeken, valamint a kertes házak udvarain is. A Magyar Kullancsszövetség elnöke azt mondta az InfoRádióban, hogy az aranysakálok két, Hyalomma nemzetségbe tartozó kullancsfajt hurcoltak be Európába, amelyek nagyon veszélyesek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×