eur:
394.06
usd:
370.9
bux:
67407.86
2024. április 15. hétfő Anasztázia, Tas
A Páger Antal-színészdíj idei kitüntetettje, Bodrogi Gyula Kossuth- és Jászai Mari-díjas színész, érdemes művész a Nemzet Színésze az elismerés átadásán a makói Hagymaházban 2020. február 2-án.
Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Bodrogi Gyula a színházi balesetről: „Isten segítse ezt a két gyereket”

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész szerint az igazgató nagyon megrendült.

„Beadta a lemondását a direktor úr, mivel ha az intézményében ilyen dolog előfordul, ez tulajdonképpen majdnem természetes” – nyilatkozta Bodrogi Gyula az rtl.hu-nak, miután lezajlott a Nemzeti Színház hétfői rendkívüli társulati ülése.

Emlékeztetett, hogy az eset kivizsgálása már folyamatban van, viszont azt mondta,

Vidnyánszky Attila vezérigazgatót megrendültnek látta.

Hozzátette, tulajdonképpen mindenkit megrendített az baleset, ilyen súlyos tragédia ritkán fordul elő. Úgy fogalmazott, "az egyik gyógyulás hosszabb ideig tarthat, a másik rövidebb ideig".

A csatornának arról is beszámolt, hogy ő ugyan nem látta személyesen a balesetet, és nem szeretne valótlanságot mondani, ahogyan szerinte sokan fognak, ahelyett, hogy annyi mondanának:

"az Isten segítse ezt a két gyereket".

Hozzáfűzte, négyszemközt még nem volt alkalma beszélgetni az ügyről az igazgatóval, csupán az ülés után maradtak ott páran beszélgetni. Azt, hogy Csák János nem fogadta el Vidnyánszky Attila lemondását, nem akarta kommentálni.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Folytatódik az osztrák–orosz kémháború: kölcsönös kiutasítások és vádaskodások

Márciusban Ausztria utasított ki két orosz diplomatát, Oroszország ezt nem sokáig hagyta válasz nélkül. Ezúttal egy osztrák diplomatát nyilvánítottak nemkívánatos személynek. Közben Bécsben tovább folyik a vizsgálat a korábbi osztrák alkotmányvédelmi hivatal egy volt munkatársa ellen, akit azzal vádolnak, hogy titkos adatokat továbbított az Orosz Szövetségi Biztonsági Szolgálatnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

Csúnya a lett a nap vége az amerikai tőzsdéken

A fokozódó geopolitikai feszültségek nyomást gyakoroltak ma reggel az ázsiai tőzsdékre, az irányadó európai indexek azonban emelkedésekkel nyitottak, és napközben is kitartottak a pluszok. Az energiaszektor gyengélkedik ma az olajár esésével együtt, míg az ipari vállalatok részvényei felülteljesítők. A magyar piac követte napközben az európai tőzsdéket, kisebb pluszban áll egész nap a BUX, a blue chipek közül csak a Richter esett ma. A tengerentúlon ehhez képest jelentős hangulatromlást láttunk annak ellenére, hogy a kereskedés első részében még emelkedésben voltak a tőzsdék. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×