eur:
384.53
usd:
353.46
bux:
69941.72
2024. május 28. kedd Csanád, Emil
Gépjárművek tartanak Pestről Budára a Rákóczi hídon. Ellenkező irányba halad a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) 1-es vonalán közlekedő egyik modern CAF villamosa. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba

Most megint káosz lesz a budapesti közlekedésben

Szombaton a Rákóczi híd mosásával zárja a Budapesti Közművek a főváros hidjainak őszi nagytakarítását.

A munkavégzés ideje alatti ideiglenes forgalomkorlátozás csak az érintett forgalmi sávra terjed k. A kézi és gépi takarítást a híd déli (Budáról Pestre vezető) oldalán kezdik, majd az északi (Pestről Budára vezető) oldalán folytatják a munkát.

A híd tisztását a tervek szerint reggel fél héttől este fél kilencig végzik el a szakemberek környezetkímélő technológiával, az újonnan beszerzett magasnyomású mosóberendezés alkalmazásával. Az eszköz a korábbi típusoknál nagyobb hatásfokkal, a környezet kisebb terhelése mellett távolítja el a szennyeződéseket.

Az FKF Köztisztasági Divíziójának munkatársai a Rákóczi híd mosásával Budapest fennállásának közelgő 150. évfordulójára valamennyi Duna-hidat, a városligeti Zielinski hidat és a Váralagutat is megtisztítják.

A társaság arra kéri a közlekedőket: segítsék az autóbuszokat a besorolásban, sávváltásban, illetve, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek, ezzel is segítve a takarítást végzők biztonságos feladatellátását.

Címlapról ajánljuk

N. Rózsa Erzsébet az Arénában: akár meglepő változások is lehetnek a legfőbb iráni vezetésben

Valószínűleg komoly harcok zajlanak a háttérben, hogy ki legyen a következő ajatollah, több forgatókönyv is elképzelhető – mondta az InfoRádió Aréna című műsorában a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára, aki arról is beszélt, hogy egyre nehezebb helyzetbe kerül az izraeli miniszterelnök azzal, hogy nem áll elő kész tervvel a gázai konfliktus lehetséges lezárását illetően.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.28. kedd, 18:00
Ungár Péter
az LMP társelnöke és EP-listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×