eur:
389.45
usd:
363.1
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Nyitókép: Unsplash.com

Autós rémálom a népligeti felüljárón

A népligeti autós felüljárón történt, hogy egy autó motorházteteje felcsapódott. Ezt egy másik jármű fedélzeti kamerája rögzítette.

"A reggeli csúcsforgalomban történt, elég rossz helyen, mögöttünk nem látszik, de kb. 15 autó érkezett…” – írta a BpiAutosok.hu olvasója a lapnak küldött videójához.

A lap azt hozzáteszi, hogy meglehetősen fura esetről van szó, mert az autók motortere pont a hasonló esetek elkerülése miatt reteszelve nyílik, azaz egy külön kar fogja a géptetőt akkor is, ha belülről felpattintják, vagy nem csukják le rendesen.

Azt is hozzá megjegyzik, hogy van gyártó, ahol a reteszhiba egyébként kifejezetten típushibának számít.

Fotónk illusztráció.

Címlapról ajánljuk

Wéber Gábor elmondta, ki szorongathatja meg Max Verstappent

A hétvégi Forma–1-es Miami Nagydíjon is a Red Bull és Max Verstappen a fő esélyes – mondta az InfoRádióban Wéber Gábor. A kommentátor a 2024-es szezon első öt versenyének legfontosabb történéseit is elemezte, valamint kitért arra is, milyen következményei lehetnek annak, hogy Adrian Newey tervezőmérnök 2025-ben már biztosan távozik a vb-címvédő istállótól.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban jár Amerika

Szép pluszban jár Amerika

Vegyes mozgásokat látunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×