eur:
389.29
usd:
362.6
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Rendőr egy robbantás helyszínén Esztergom külterületén 2023. szeptember 20-án. Az M1 értesülése szerint egy rendőr meghalt, miközben intézkedtek egy családi háznál, ahol a fenyegető - az eddigi információk szerint - felrobbantott egy ismeretlen tárgyat. A robbantás során 6-7 ember sérült meg súlyosan. Az M1 tudósítója úgy értesült, hogy a robbantásban maga a robbantó is meghalt.
Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Kiderült, hogy mikor tájékoztatnak az esztergomi robbantásról

A Központi Nyomozó Főügyészség a bűncselekmény mielőbbi teljes körű kivizsgálása érdekében haladéktalanul hajtja végre a szükséges eljárási cselekményeket - írja a hivatalos közlemény.

A nyomozó ügyészség több hivatalos személy sérelmére elkövetett emberölés bűntette miatt indított nyomozást az ügyben, az eljárási cselekmények jelenleg is folyamatban vannak – olvasható az ügyészség közleményében.

A Központi Nyomozó Főügyészség a bűncselekmény mielőbbi teljes körű kivizsgálása érdekében haladéktalanul hajtja végre a szükséges eljárási cselekményeket.

Az ügyről részletesebb tájékoztatást az elsődleges nyomozati cselekmények elvégzését követően,

várhatóan pénteken adnak,

addig a sajtó és a közvélemény türelmét kérik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×