eur:
394.06
usd:
363.51
bux:
66169.03
2024. március 4. hétfő Kázmér
Nyitókép: police.hu

Esztergomi robbantás - a Fidesz is megszólalt

Robbantás történt szerda este Esztergomban egy családi háznál. A robbanás előtt a rendőrök kivonultak intézkedni, egy rendőr meghalt, többen megsérültek. Esztergomban tart szerdán és csütörtökön kihelyezett frakcióülést a Fidesz, amelyre szerda délután már Orbán Viktor is megérkezett.

A Fidesz-frakció megdöbbenéssel értesült a szerda este Esztergomban történt robbantásról és részvétét fejezi ki az akció közben elhunyt rendőr családjának, a sérülteknek pedig mielőbbi felépülést kíván - áll a nagyobbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében.

Az M1 értesülése szerint egy rendőr meghalt, többen megsérültek egy robbantásban Esztergom külterületén szerdán este, a Központi Nyomozó Főügyészség várhatóan hivatalos közleményt ad ki.

Pintér Sándor belügyminiszter is a helyszínre érkezett.

Címlapról ajánljuk
Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Kiss László: két-három nap lesz felkészülni arra, hogy hatalmas mágneses vihar jön a Földön

Szokatlanul erős napkitöréseket észleltek a szondák, de a hétköznapi életet még ezek sem zavarták meg. Erősödő aktivitása miatt azonban a következő bő egy évben nem lehet kizárni, hogy pusztítóbb hatású napviharok is elérik a Földet – fejtette ki az InfoRádióban Kiss L. László Prima Primissima-díjas csillagász, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.04. hétfő, 18:00
Kovács Zsolt
öngondoskodásért felelős miniszteri biztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×